Skip to content
Agroplastika logo-white-new (1)

NAŠA PRIČA… 

Sa Agroplastikom, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdane, kvalitetne i održive plastične proizvode koji će zadovoljiti vaše zahteve.

Visok kvalitet proizvoda uz pristupačne cene je naš glavni cilj!

Mi smo porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom širokog spektra visokokvalitetnih plastičnih proizvoda, uključujući rezervoare, kace, cisterne, septičke jame, separatore i pontone i još mnogo toga.Imamo bogato iskustvo u proizvodnji plastičnih proizvoda i ponosimo se našim inovativnim pristupom, visokim standardima kvaliteta i održivoj proizvodnji. Naša linija proizvoda obuhvata širok spektar plastičnih rezervoara za skladištenje vode, goriva, hemikalija i drugih tečnosti, kao i kace za fermentaciju, cisterne za transport i skladištenje, septičke jame za otpadne vode, separatori za tretiranje otpadnih voda.

Naša misija je da pružimo visokokvalitetne plastične proizvode koji će zadovoljiti potrebe naših kupaca u različitim industrijama, kao što su poljoprivreda, građevina, transport, vodoprivreda i mnoge druge.oristeći najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale, naši proizvodi su izdržljivi, otporni na koroziju i ekološki prihvatljivi. Takođe, pružamo mogućnost prilagođenih rešenja prema potrebama naših kupaca, uz brzu isporuku i vrhunsku podršku kupcima.

Agroplastika osnovana je 2004. kao malo porodično preduzeće za izradu proizvoda od plastike ekstruzijom.

Otvoreni smo za sve Vaše predloge i svaki vid saradnje!

Svi kupci naših proizvoda su zadovoljni cenom i kvalitetom

KREATIVNOST

Svi kupci naših proizvoda su zadovoljni cenom i kvalitetom
Nema ograničenja, radimo po želji kupaca

ZADOVOLJSTVO

Nema ograničenja, radimo po želji kupaca
Visok kvalitet proizvoda, pozdanost i dugotrajnost

KVALITET

Visok kvalitet proizvoda, pozdanost i dugotrajnost

Naš Tim Naš tim za proizvodnju plastike je stručna ekipa posvećena procesima proizvodnje visokokvalitetnih plastičnih proizvoda.

Ljubiša 

 

Slobodan

 

Adresa

Dragijevica bb 

14253 Osečina

Telefon Viber/WhatsApp

Ljubiša (381) 065 5767975

Slobodan (381 065 5174072