Skip to content

Cisterne za vodu, naftu, gorivo

Bezbedno i Efikasno Skladištenje

Cisterne za vodu umesto betonskih bazena

Inovativna Rešenja za Vodu i Više:

Naša iskustva ukazuju na široku primenu naših horizontalnih plastičnih cisterni, koje su postale prva opcija kao cisterne za vodu. Bilo da su mobilne ili ukopane u zemlju, ove cisterne su se pokazale izuzetno efikasnim zamenskim rešenjem za betonske zidane rezervoare za vodu.

Diversifikacija Proizvoda prema Potrebama Tržišta:

S obzirom na potrebe tržišta, razvili smo dodatne proizvode, poput septičkih jama i prskalica za voće i povrće. Ovi proizvodi proizlaze iz istih izuzetnih osobina naših cisterni – jednostavno održavanje, sposobnost čišćenja samo vodom, nepropustljivost na mirise i očuvanje nepromenjenog stanja medijuma unutar njih.

Svestrana Upotreba u Različitim Sferama:

Zahvaljujući svojim karakteristikama, naši proizvodi nađu svoju primenu u različitim industrijama, domaćinstvima i poljoprivredi. Njihova svestranost ih čini nezamenljivim resursom u brojnim sektorima.

Jednostavna Povezivanja sa Vodovodnim Instalacijama:

Mogućnost povezivanja na sve vrste standardnih i nestandardnih priključaka čini naše cisterne idealnim rešenjem za laku integraciju u različite vodovodne instalacije.

Mobilnost i Transportna Fleksibilnost:

Jedna od prednosti naših cisterni je mogućnost postavljanja na priključna vozila ili prikolice, što omogućava njihovo korišćenje kao cisterne za prevoz vode ili drugih fluida.

Investirajte u Rešenje koje Raste sa Vašim Potrebama:

Naše inovativne cisterne nude sveobuhvatna rešenja za skladištenje i transport tečnosti. Bez obzira na vaše potrebe, naši proizvodi pružaju pouzdanost, lako održavanje i dugotrajan kvalitet. Investirajte u rešenje koje se prilagođava vašim specifičnim zahtevima.

Cisterne za vodu1
Neimenovani dizajn – kopija – kopija – kopija – kopija - 1
Cisterne za vodu2

Da biste maksimalno iskoristili funkcionalnost naših cisterni, pružamo vam mogućnost da sami odaberete priključke i armature prema vašim specifičnim potrebama. Kada naručujete cisternu, imate slobodu da odaberete željene priključke i armature, prilagođavajući ih vašim zahtevima.
IMG_5752
IMG_5750

Cisterne – horizontalni plastični rezervoari

 

Cisterne za vodu, naftu i druge tečnosti se izrađuju na isti način kao i plastične kace i vertikalni rezervoari, koristeći tehnologiju spiralnog namotavanja. One imaju potpuno iste karakteristike, kao što su:

  • Ne upijaju i ne odaju mirise i ukuse: Materijali korišćeni za izradu cisterni su odabrani tako da ne utiču na kvalitetu skladištene tečnosti, kao što je voda ili nafta, te ne upijaju mirise i ukuse koji bi mogli da ih kontaminiraju.

  • Mogućnost korišćenja na visokim i niskim temperaturama: Cisterne su dizajnirane da izdrže različite temperature, bilo da je reč o visokim ili niskim temperaturama, što ih čini pogodnim za skladištenje tečnosti u različitim klimatskim uslovima.

  • Otpornost na sunčeve zrake: Materijali korišćeni za izradu cisterni su obično otporni na dejstvo sunčevih zraka, što sprečava oštećenja ili promene svojstava skladištene tečnosti usled izlaganja suncu.

Cisterne su važan deo infrastrukture za skladištenje i transport tečnosti poput vode i nafte, i koriste se u različitim industrijama i sektorima, uzimajući u obzir njihove karakteristike koje osiguravaju sigurnost i zaštitu skladištenih materijala.

Galerija Naših proizvoda

Adresa

Dragijevica bb 

14253 Osečina

Telefon Viber/WhatsApp

Ljubiša (381) 065 5767975

Slobodan (381 065 5174072